Uporabljate zastarel brskalnik Internet Explorer 9 ali starejši. Spletna stran uporablja napredne tehnologije in se zato lahko ne prikaže pravilno. Namestite si drug brskalnik ali nadgradite na novejšo različico Internet Explorerja za izboljšanje vaše spletne varnosti in zasebnosti.

Delo v času odpovedi pouka v šoli

   
 
 
Spoštovani starši!
 
Posredujem vam nasvet šolske psihologinje, kako otroku olajšate učenje na domu. Predlagam, da si vsebino skupaj preberete, nato pa se potrebi vključite v pripravo tedenskega in dnevnega načrta dela. 
 
Za učence, ki imajo težave pri učenju, smo pripravljeni organizirati individualno pomoč pri učenju na domu, zato vas prosim, da mi sporočite, če potrebujete pomoč. Učencu bom po posvetu s svetovalno službo dodelila učitelja, ki mu bo pomagal.
 
Lepo vas pozdravljam,
Tanja Grünfeld, ravnateljica 

 
 
Spoštovani starši!
 
Učitelji so pripravili nabor vsebin (v spletni učilnici), ki naj bi jih učenci, če so zdravi, opravili doma. Kar bodo učenci doma naredili oz. kar se bodo doma naučili, bodo učitelji, ko se bo ponovno začel pouk, najprej preverili in utrdili in šele nato ocenili oz. vsebino priključili novi učni snovi, ki jo bodo v nadaljevanju ocenjevali. 
 
Od vas pričakujemo, da učenec vsak dan nekaj časa nameni učenju nove snovi in utrjevanju že znanih vsebin, da že naučenega ne pozabi. Pri mlajših boste morali sodelovati tudi starši, medtem ko starejši učenci zadolžitve lahko opravijo samostojno. Če boste imeli pri nalogah težave, pišite učitelju, ki vam bo svetoval, kako naprej, ali predlagal kaj drugega.
 
Veseli bomo vaše pošte, saj je to edini stik z vami.
 
Pazite nase in vse dobro vam želim.
Tanja Grünfeld, ravnateljica
 
 
Založbe Mladinska knjiga, Rokus Klett in Modrijan izobraževanje vam omogočjo brezplačen dostop do interaktivnih gradiv.
 
©2014 Osnovna šola Toneta Čufarja