Uporabljate zastarel brskalnik Internet Explorer 9 ali starejši. Spletna stran uporablja napredne tehnologije in se zato lahko ne prikaže pravilno. Namestite si drug brskalnik ali nadgradite na novejšo različico Internet Explorerja za izboljšanje vaše spletne varnosti in zasebnosti.

Koronavirus

 
 
Spoštovani starši!
 
Zaradi nevarnosti širjenja okužbe s koronavirusom bodo v prihodnjem tednu šole zaprle vrata. POUKA  od 16. 3. naprej NE BO.
Koliko čas bo ukrep trajal, še ni znano. Učitelji bodo pripravili seznam obveznosti, ki jih lahko učenci samostojno opravijo doma (npr.: plakat, seminarska naloga, reševanje lažjih nalog ipd.). Navodila posameznega učitelja bodo objavljena na šolski spletni strani, kamor bomo objavljali tudi vsa druga obvestila.
Verjamemo, da boste v družini z vso odgovornostjo prispevali k zmanjševanju širjenja virusa in poskrbeli za zaščito sebe in vaših otrok.
 
Hvala za razumevanje in sodelovanje.
 
 
Na povezavi http://www.tonecufar.com/za-starse/koristni-nasveti/zdravje/ boste našli informacije, ki jih bomo dobili glede preprečevanja širjenja okužbe s koronavirusom.
©2014 Osnovna šola Toneta Čufarja