Uporabljate zastarel brskalnik Internet Explorer 9 ali starejši. Spletna stran uporablja napredne tehnologije in se zato lahko ne prikaže pravilno. Namestite si drug brskalnik ali nadgradite na novejšo različico Internet Explorerja za izboljšanje vaše spletne varnosti in zasebnosti.

Pomoč ljudem v stiski v času epidemije

      
 
Spoštovani starši,
 
zaradi razmer, v katerih se je znašla Slovenija, se soočamo s številnimi izzivi, ki jih uspešno rešujemo s skupnimi močmi.  
 
V teh okoliščinah svojo pozornost in naklonjenost še posebej namenjamo ljudem, ki potrebujejo konkretno pomoč ali samo »oddaljen« socialni stik. Morda sosedov otrok za učenje doma potrebuje kakšno gradivo, pa mu je trenutno nedostopno. Morda starši potrebujejo kakšen namig za igro, nasvet za zmanjševanje otrokove ali svoje tesnobe. Morda iz najrazličnejših razlogov ne morejo v trgovino.
 
Če ste se sami znašli v taki ali podobni stiski oz. takšno situacijo prepoznate v drugi družini, to sporočite svetovalni službi na mojca.horvat3@guest.arnes.si oziroma na telefon  051 341 152 (svetovalna služba) med 8.30 in 15.30.
 
Vsi, ki ste, razen z osebnimi stiki, pripravljeni kakorkoli pomagati, svojo pripravljenost sporočite na ravnateljica@tonecufar.com.
 
Hvaležni vam bomo za vaš odziv!
©2014 Osnovna šola Toneta Čufarja