Uporabljate zastarel brskalnik Internet Explorer 9 ali starejši. Spletna stran uporablja napredne tehnologije in se zato lahko ne prikaže pravilno. Namestite si drug brskalnik ali nadgradite na novejšo različico Internet Explorerja za izboljšanje vaše spletne varnosti in zasebnosti.

Športni dan

 
V petek, 23. 9. 2022, bo športni dan za učence od 4. do 9. razreda. Ta dan tudi praznujemo dan slovenskega športa. Učenci ste lahko izbirali med štirimi dejavnostmi:
 
ŠOLA: v šoli bodo potekale štiri vsebine:
- nogomet,
- med dvema ognjema,
- priprava zdravega obroka,
- priprava razstave na temo slovenski šport.
Ob 8.45 boste imeli malico, potem se boste razdelili v štiri skupine in krožili po postajah.
 
ORLE: v šolo boste prišli ob 8.30, malicali ob 8.45 in po malici odšli na pohod. Po pohodu se boste vrnili v šolo na kosilo.  
 
GIB: ob 8.15 se boste zbrali v šoli, vzeli šolsko malico  in odšli do Športnega društva GIB v Šiški. Tam boste vadili pod vodstvom vaditeljev (3 šolske ure). Po končani vadbi boste v spremstvu učiteljev odšli v šolo na kosilo.
Cena: 10,00 €
 
PLEZANJE IN ROŽNIK: v šolo boste prišli ob 8.30 in po malici odšli na dejavnosti: plezanje na umetni steni v dvorani TIVOLI, po ali pred plezanjem pa pohod na Rožnik.
Razdelili se boste v dve skupini:
1. skupina: plezanjem od 9.30 do 11.00, potem pohod na Rožnik;
2. skupina: pohod na Rožnik, nato plezanje od 11.00 do 12.30.
Po dejavnostih se boste vrnili v šolo na kosilo.
Cena: 5,00 €
 
MINI GOLF IN ROŽNIK (samo za učence 9. razreda): v šoli se boste zbrali ob 9. uri. Po malici boste najprej odšli na Rožnik, nato se boste ustavili v Tivoliju, kjer boste igrali mini golf. Po končani igri boste lahko sami odšli domov oz. se vrnili v šolo na kosilo.
Cena: 5,00 €
 
Učenci, ki se po dejavnosti ne boste vrnili v šolo, najpozneje v četrtek odjavite kosilo v računovodstvu.
©2014 Osnovna šola Toneta Čufarja