Uporabljate zastarel brskalnik Internet Explorer 9 ali starejši. Spletna stran uporablja napredne tehnologije in se zato lahko ne prikaže pravilno. Namestite si drug brskalnik ali nadgradite na novejšo različico Internet Explorerja za izboljšanje vaše spletne varnosti in zasebnosti.

Vpis v srednje šole

  
 
Spoštovani starši devetošolcev in devetošolk,
zaradi trenutne situacije se učenci, starši in zaposleni v šoli srečujemo s številnimi novostmi in spremembami.
 
Ena izmed sprememb je potek vpisa v srednje šole. Iz obvestila Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport (besedilo, obarvano z modro) je razvidno:
- da boste tisti učenci in učenke, ki še niste opravljali preizkusov nadarjenosti, te opravljali po odprtju šol,
- da se rok za oddajo prijave za vpis v srednjo šolo prestavi (in torej ne velja več dosedanji rok 2. 4. 2020); nov rok bo določen naknadno, vendar šele po ponovnem odprtju šol in ga trenutno ni moč napovedati.
Prijavnice za vpis bomo izpolnjevali skupaj po vrnitvi v šolo. Učenci bodo prijavnice dobili v šoli.
 
Za vsa vprašanja sem vam na voljo preko elektronske pošte (mojca.horvat3@guest.arnes.si) ali preko telefona (051 341 152).
 
Lep pozdrav,
Mojca Horvat,
šolska svetovalna služba
 
 
Vse kandidate, ki se prijavljajo za vpis v srednje šole za prihodnje šolsko leto 2020/2021, obveščamo, da bodo srednje šole, ki še niso izvedle preizkusov nadarjenosti, ki so pogoj za vpis v nekatere srednješolske izobraževalne programe, v katere se želijo prijaviti devetošolci, ali razgovorov z devetošolci, ki se prijavljajo za vpis v športne oddelke Gimnazije, te aktivnosti izvedle po izteku ukrepa začasnega prenehanja vzgojno-izobraževalne dejavnosti. Prav tako bo prvotno postavljen rok za prijavo za vpis v srednje šole za prihodnje šolsko leto (to je 2. 4. 2020) prestavljen.
©2014 Osnovna šola Toneta Čufarja