Dobrodošli na spletni strani OSNOVNE ŠOLE TONETA ČUFARJA

Na šolskem tekmovanju v znanju zgodovine za učence 8. in 9. razreda so Dominika Pavlin (9. a), Neža Krivec (8. a) in Andrej Kotnik (8. a) prejeli bronasto priznanje.

Neža Krivec se je uvrstila na državno tekmovanje, kjer je med tekmovalci iz 8. razreda dosegla največ točk in prejela zlato priznanje.


Šolskega tekmovanja v znanju Vesele šole se je udeležilo 6 učencev in učenk iz 4., 5. in 6. razreda. 

Bronasto priznanje so prejeli Ivan Javornik (4. b), Lana Penca (5. a) in Vida Javornik (6. b). Ivan Javornik in Vida Javornik sta se uvrstila na državno tekmovanje.

Čestitamo!


Šolskega tekmovanja v znanju fizike se je letos udeležilo 26 učencev.

Priznanje Čmrlj je osvojilo 10 tekmovalcev: Ruben Komac, Andrej Kotnik, Leon Lucas Pogačar in Brina Planinc Zakonjšek (8. razred) ter Rok Pirtovšek, Uma Hatić, Ajda Katarina Žvokelj, Lana Jelenič, Vid Stražišar in Sofia Srdić (9. razred).

Na področno tekmovanje so se uvrstili Ruben Komac, Andrej Kotnik, Leon Lucas Pogačar, Rok Pirtovšek, Uma Hatić in Ajda Katarina Žvokelj.


V soboto, 7. 1. 2023, je na Fakulteti za računalništvo in informatiko potekalo državno tekmovanje ACM Bober, kamor se je uvrstil Rok Pirtovšek iz 9. razreda. Na tekmovanju je bil zelo uspešen, saj je prejel zlato priznanje.

Roku čestitamo za odličen dosežek.


Šolskega tekmovanja v znanju nemščine so se udeležili Bert Bregar, Uma Hatić in Sofia Srdić iz 9. razreda. Vsi trije se bodo udeležili tudi državnega tekmovanja.


Enej Vrezec, učenec 9. a, je za raziskovalno nalogo Pevska dejavnost gozdnih ptic, s katero je v lanskem šolskem letu osvojil srebrno priznanje, na slavnostni prireditvi na Magistratu prejel še priznanje za najuspešnejše mlade raziskovalce.


Šolskega tekmovanja v znanju angleščine se je udeležilo 15 učenc in učencev 8. in 9. razreda. Bronasto priznanje so prejeli Zoja Zajc, Andrej Kotnik, Leon Lucas Pogačar, David Pavlin (8. razred) in Asia Saraswaty Djalil, Uma Hatić, Sofia Srdić, Ajda Katarina Žvokelj in Dominika Pavlin (9. razred).

Na državno stopnjo so se uvrstili Zoja Zajc, Andrej Kotnik, Leon Lucas Pogačar in Asia Saraswaty Djalil.


Zaključilo se je šolsko tekmovanje v znanju računalništva Bober, ki je potekalo od ponedeljka, 7. 11. 2022, do petka, 18. 11. 2022. Tekmovanje je bilo zelo uspešno, saj je bronasto priznanje prejelo 14 učencev 6. razreda, 1 učenec iz 7. razreda, 4 učenci iz 8. razreda in 13 učencev iz 9. razreda.

Bronasta priznanja: Aidar Asankulov, David Bregar, Adam Bučar, Anastasia Čretnik, Pavle Jakovac, Vida Javornik, Miloš Jelen, Eva Krese, Nala Lovec Zgonik, Vid Mrak, Olivia Pirc Hrepevnik, Marina Protasova, Vitomil Vodopivec, Uroš Zarić (6. razred), Jon Lenarčič (7. razred), Ana Javorič Sousa, Andrej Kotnik, David Pavlin, Brina Planinc Zakonjšek (8. razred), Bert Bregar, Guntur Ganesh Djalil, Uma Hatić, Jon Lucijan Homovc, Lana Jelenič, Žan Juhart, Dominika Pavlin, Selena Maja Sladič, Sofia Srdić, Vid Stražišar, Taj Vladovič, Ajda Katarina Žvokelj in Rok Pirtovšek (9. razred).

Rok Pirtovšek se je uvrstil na državno tekmovanje, ki bo 7. 1. 2023 na Fakulteti za računalništvo in informatiko v Ljubljani.


V soboto, 12. novembra, se je na Fakulteti za elektrotehniko zaključilo 37. tekmovanje v logiki. Sofia Srdić iz 9. b je osvojila zlato priznanjeAjda Katarina Žvokelj (9. a) pa srebrno priznanje.

Bronasta priznanja so prejeli: Olivia Pirc Hrepevnik (6. a), Mila Vute (7. b), Lana Pečnik (7. a), Martin Mlakar (7. b), Andrej Kotnik (8. a), Kaja Cvetko (9. b), Lana Jelenič (9. b), Vid Stražišar (9. a) in Uma Hatić (9. b).


Na 1. natečaju za najboljšo ljubezensko pesem v Sloveniji je Dominika Pavlin iz. 9. a osvojila 3. mesto.

Pesem lahko preberete na https://www.kdjt.si/novice/rezultati-1-natecaja-za-najboljso-ljubezensko-pesem-v-sloveniji-za-leto-2022


Šolskega tekmovanja v znanju biologije sta se udeležili dve učenki 9. razreda, ki nista osvojili nobenega priznanja.


Šolskega tekmovanja v znanju o sladkorni bolezni se je udeležilo 6 učencev. Neža Krivec (8. a) je osvojila bronasto priznanje


Na prvenstvu OŠ Ljubljane v jesenskem krosu so se naši tekmovalci odlično odrezali. Pritekli so kar tri zlate medalje. Predvsem pa so vsi dali vse od sebe in se v duhu fair playa borili do konca. Bravo, naši! Zlatim pa še posebne čestitke!

1. mesto Jakob Dokl, 4. razred

1. mesto Nejc Trdan, 5. razred

1. mesto Žana Milutinovič, 9. razred