Dobrodošli na spletni strani OSNOVNE ŠOLE TONETA ČUFARJA

Tretje letošnje srečanje v okviru projekta Medgeneracijsko povezovanje ob literarnih delih je bilo v torek, 2. 4. 2024. Pogovarjali smo se o knjigi Janje Vidmar Elvis Škorc.

Drugo srečanje Medgeneracijskega povezovanja ob literarnih delih je bilo v torek, 30. 1. 2024. Pogovarjali smo se o knjigi Lučke Kajfež Bogataj Planet, ki ne raste.

"Kot vidimo, so ekosistemi zelo pomembni za naše okolje in da sploh lahko živimo. To je za nekatere lahko precej pretresljivo. Marsikdaj človek pomisli, da je najmočnejši. A to ni res."Vitomil, 7. b

Prvo letošnje srečanje v okviru projekta Medgeneracijsko povezovanje ob literarnih delih je bilo v torek, 7. 11. 2023. Pogovarjali smo se o knjigi Vinka Möderndorferja Jaz sem Andrej. 

 - Na srečanju smo se pogovarjali o knjigi in o tem, kaj si mislimo o osebah. Govorili smo o tem, ali se tudi nam dogajajo podobne stvari kot Andreju. (Nala, 7. r.)

- Zelo sem uživala v hrani in dobrem vzdušju. (Maja, 7. r.)

Všeč mi je bilo, ker smo se o knjigi pogovarjali odprto in čisto sproščeno. (Pavle, 7. r.)

- Pogovarjali smo se tudi o življenju. (Mila, 7. r.)

- Na srečanju smo se imeli dobro, kot vedno. Pogovarjali smo se o knjigi, ki jo je vsak videl na svoj način. (Vida, 7. r.)