Dobrodošli na spletni strani OSNOVNE ŠOLE TONETA ČUFARJA

Šolskega tekmovanja v znanju angleščine (mentorici Maja Krivec in Maja Kukovič Badovinac) se je udeležilo 12 učencev 8. razreda in 7 učencev 9. razreda. Bronasto priznanje so prejeli Tin Vitan Trošt, Mirjam Nabergoj, Zara Victoria Pavlin, Elisa Kožuh Nava in Gala Vrezec (8. razred) ter Leon Lucas Pogačar, Andrej Kotnik in Amaris Marolt (9. razred). Tin Vitan Trošt in Leon Lucas Pogačar sta se uvrstila na državno tekmovanje.


Končalo se je tekmovanje v znanju računalništva Bober (mentorica mag. Majda Jurkovič), namenjeno učencem, ki jih zanimajo različne teme s področja računalništva oz. informatike. Poudarek ni na programiranju in poznavanju tehničnih podrobnosti, pač pa na širši tematiki in reševanju problemov s tega področja.

Na šolskem tekmovanju, ki je potekalo novembra 2023, je sodelovalo 71 učenk in učencev 6., 7. in 8. razreda. Bronasto priznanje je prejelo 19 tekmovalcev: Filip Djordjević, Matej Ermenc, Amelie Miglič Kep, Ajana Obrstar Stojković,  Cristina Pilar Pavlin, Živa Vidmar Tomažič in Lana Penca (6. razred), Mila Adamič Metlikovič, Adam Bučar, Anastasia Čretnik, Nala Lovec Zgonik, Olivija Pirc HrepevnikLucija Rovere in Vitomil Vodopivec (7. razred), Jure Culiberg, Vladimir Iakovlev, Adi Ibrahimi, Bine Jurman, Urban Kališek in Mila Vute (8. razred).

Filip Djordjević (6. a) in Anastasia Čretnik (7. b) sta se uvrstila na državno tekmovanje, ki bo v soboto, 13. 1. 2024, na Fakulteti za elektrotehniko, računalništvo in informatiko v Mariboru. 


Na šolskem tekmovanju v logiki (mentorica Mateja Penca) je tekmovalo 24 učencev (6. razred - 4, 7. razred - 8, 8. razred - 8, 9. razred - 4)

Bronasto priznanje so prejeli Živa Vidmar Tomažič (6. razred) ter Vida Javornik, Olivija Pirc Hrepevnik, Mila Martić, Anastasia Čretnik in Svit Kozina (7. razred). Na državno tekmovanje so se uvrstile Vida Javornik, Mila Martić in Olivija Pirc Hrepevnik, ki je osvojila srebrno priznanje.

Zara Victoria Pavlin, Gala Vrezec in Urban Kališek (8. razred) ter Andrej Kotnik in Ana Javorič Sousa (9. razred) so na šolskem tekmovanju prejeli priznanje o udeležbi. Zara Victoria Pavlin in Andrej Kotnik sta se uvrstila na regijsko tekmovanje, kjer je Zara Victoria Pavlin prejela bronasto priznanje.


Šolskega tekmovanja v znanju biologije (mentorica Ana Lea Dornik) sta se udeležila dva učenca 9. razreda. Andrej Kotnik je osvojil bronasto priznanje.


Na šolskem teku v okviru Ljubljanskega maratona je Kajetan Pertot Weis osvojil 1. mesto med ljubljanskimi osnovnošolci in 3. mesto v državi.Na prvenstvu OŠ Ljubljane v jesenskem krosu je Pino Cacovich osvojil 3. mesto.Na ekipnem prvenstvu OŠ Ljubljane v atletiki (mentorji Aljaž Bednar, Saša Dremelj, Neža Kokalj) so naši učenci odlično zastopali šolo. Najodmevnejši rezultat je dosegel Leon Lucas Pogačar, ki je bil drugi v skoku v višino.