Uporabljate zastarel brskalnik Internet Explorer 9 ali starejši. Spletna stran uporablja napredne tehnologije in se zato lahko ne prikaže pravilno. Namestite si drug brskalnik ali nadgradite na novejšo različico Internet Explorerja za izboljšanje vaše spletne varnosti in zasebnosti.

Varna pot v šolo

 
Spoštovani starši!
 
Jutri se bodo učenci po daljšem času spet vrnili v šolske klopi. Želimo si, da bi bil začetek šolskega leta zanje varen in prijeten. Gradbena dela na Čufarjevi ulici se bodo zaključila predvidoma 20. septembra, do takrat pa prosimo, da učenci v šolo prihajajo po Kolodvorski ulici ali skozi vhod na igrišče s Slomškove ulice. Dostopa z Resljeve ulice naj ne uporabljajo, ker ni varen. Iz šole odhajajo proti Kolodvorski ulici. Izjemoma bomo dovolili tudi izhod na Slomškovo ulico med 15.00 in 16.00, ko bo vrata z igrišča odpiral hišnik.
 
Prosimo, da se z otrokom doma pogovorite in mu pojasnite, da je varnost na prvem mestu, zato je pomembno, da spoštuje navodila in priporočila. Tudi v šoli bomo učence posebej opozorili na spremenjen režim prihoda in odhoda.
 
Hvala za sodelovanje in prijeten začetek pouka vsem - učencem, učiteljem in staršem.
Tanja Grünfeld, ravnateljica 
©2014 Osnovna šola Toneta Čufarja